• Buiten slapen zou goed zijn voor baby’s, ook in de winter.

  Posted on 11 februari 2013 by Jurgen in Nieuws!.

  In Scandinavië en Nederland raakt het steeds meer ingeburgerd: baby’s buiten laten slapen, zelfs bij vriestemperaturen. Bij ons past een crèche in Harelbeke het systeem als eerste toe. Het Nieuwsblad bezocht de crèche. Ze spraken met pedagogisch verantwoordelijke Heide Coulier. Lees het volledige artikel

   

   

   

  Désirez-vous rayonner comme l’aube? Une robe demoiselle d’honneur rose le peut. Vous trouverez des robes demoiselle d’honneur rose qui diversifient en termes de couleur précise, tissue, forme, ornement et conception, etc., mais maintiennent toujours la meilleur qualité, une couture recherchée et une mise superbe très confortable

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *